Charlotte Magnusson med vänner på Galenfestivalen 2016
» » Charlotte Magnusson med vänner på Galenfestivalen 2016

Charlotte Magnusson med vänner på Galenfestivalen 2016

posted in: Nyheter | 0

09-32_1240_Fritz

Charlotte gör en intim konsert i samarbete med konstnären Ylva Larsson och Greger Eriksson gitarr under GalenFestivalen

Charlotte är en uttrycksfull musiker som kan blåsa liv i allt från en värmländsk polska till en indisk baulsång. Hon har spelat på många olika festivaler och turnerat både i Sverige och utomlands. Charlotte har många strängar på sin lyra. Hon spelar på sin bastvärflöjt, tvär-/dubbelflöjt, sin srutibox, sina burmesiska klockor, gling-gling instrument, rassel, fotbjällror och sjunger.
Greger Eriksson kompar på gitarr i några låtar i denna konsert. Detta gör han med känsla och lyhördhet och hans fina spel skapar ett stämningsfullt rum.
Ylva Larsson har efter egen hobby haft ett par utställningar som Attitydambassadör för föreningen H(J)ÄRNKOLL. Här bjuder hon på fri hand att kompositera musiken med penseldrag.

 

Sagt om Charlottes musik

 ”…mycket mer än en vanlig konsert …Charlotte Magnussons basflöjt besvärjer oss med mörka blåsljud och rosslande rullningar som av vågsvall. Mycket oväntat och ovanligt! ”  Fride Jansson, Sörmlands Nyheter

”Expressivt och känsligt i samma andetag…” Ulf Stålhandske, Arrangör på Scen Spejaren

”trollbindande soloflöjter, lyrisk folkton… Ulf Gustavsson, Uppsala Nya Tidning, recension av ”Existenso” Syster Fritz, oktober 2010